ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی ( صدور پروانه زناشوئی)
ثبت ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی
هموطنان گرامی و متقاضیان محترم پس از مطالعه موارد ذیل در صورت هر گونه ابهام ، موارد را به ایمیل bru.sejellat@mfa.gov.ir ارسال تا در اسرع وقت پاسخ لازم ارائه گردد.
قابل توجه: ثبتنام درسامانه میخک (مدیریت یکپارچه خدمات کنسولی) به آدرس http://mikhak.mfa.ir و دریافت و چاپ کد رهگیری و ارائه آن به همراه سایر مدارک مندرج، به بخش کنسولی درزمان مراجعه الزامی است
توجه :دریافت فایل راهنمای امور سجلی(صدور شناشنامه، ازدواج، طلاق و فوت ) سامانه میخک
مدارک لازم:
1-ثبت نام در سامانه میخک (مدیریت یکپارچه خدمات کنسولی) به آدرس http://mikhak.mfa.ir و دریافت و چاپ کدرهگیری وارائه آن به همراه سایر مدارک به بخش کنسولی درزمان مراجعه
2-ارائه اصل شناسنامه و کارت شناسایی ملی ایرانی زوجه (خانم)، ضمناً درصورتی که شناسنامه المثنی میباشد، باید نسبت به اخذ گواهی تجرد ازایران اقدام گردد.
3-اصل گواهی ولادت بلژیکی / لوکزامبورگی زوج
- درصورتیکه گواهی ازدواج زوجین صادره کشوری غیراز بلژیک باشد، میبایست اصل گواهی ازدواج از طریق نمایندگی ایران در کشور مربوطه تائید شده و یا اینکه ابتدا به تائید نمایندگی آن کشوردرمحل رسانده شود و سپس آنرا به تایید وزارتخارجه بلژیکب رسانید.
4-ارائه اصل گذرنامه معتبر زوج وگذرنامه معتبرایرانی زوجه
5- اصل کارت اقامت زوجین (بلژیکی / لوکزامبورگی)
6- اجازه اقامت یا گذرنامه معتبرخارجی زوجه
7-گواهی نامه بهداشتی زوجین مبنی بر سلامت کامل و نداشتن هرگونه بیماریهای واگیردار و مانع از ازدواج شامل ایدز، هپاتیت، بیماری های مقاربتی، اعتیاد و تالاسمی. (جهت هماهنگی با دکتر رهنما شماره 024267872-0497497872 و دکتر صفاریان شماره 026480475 تماس گرفته شود)
8-اصل گواهی تشرف زوج (آقا) به دین مبین اسلام
9-ارائه اصل عقدنامه شرعی صادره ازمراکز و موسسات اسلامی مورد تأیید سفارت جمهوری اسلامی ایران، (جهت هماهنـگی میتواننـد با جناب آقای مکّـی، با شمارة تلفـن 0460222257 و آدرس ایمیـلfamilyaffairs.be@gmail.com هماهنگی لازم را بعمل آورنـد.)
10-اصل سند رسمی ازدواج بلژیکی / لوکزامبورگی
- در صورتیکه گواهی ازدواج زوجین صادره کشوری غیر از بلژیک باشد، می بایست اصل گواهی ازدواج از طریق نمایندگی ایران در کشور مربوطه تائید شده و یا اینکه ابتدا به تائید نمایندگی کشور مزبور در محل برسد و بعد از آن توسطاداره تایید اسناد این کشور تایید گردد.
11-ارائه تعداد 9 قطعه عکس جدید (4*6) ،بدون کلاه، عینک تیره و پشت نویسی شده (برای خانمها با رعایت حجاب کامل اسلامی)، برای هر یک از زوجین
12-اصل اجازه نامه پدر زوجه(خانم) در اولین ازدواج، چنانچه ولی زوجه مقیم خارج از کشور باشد، با مراجعه به نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در محل اقامت خود نسبت به تنظیم سند اجازه نامه اقدام و چنانچه ولی زوجه مقیم ایران می باشد، با مراجعه به دفاتر رسمی نسبت به تنظیم سند اجازه نامه اقدام نماید.
13-درصورت فوت پدر، ارائه اصل خلاصه رونوشت فوت صادره از سازمان ثبت احوال کشور ضروری است
14- چنانچه زوجه دارای سابقه طلاق در شناسنامه خود می باشد، ارائه اصل طلاقنامه الزامی است
15-پرداخت هزینه های مربوط به ثبت ازدواج و پروانه زناشویی
16-ارائه اصل گواهی عدم سوء پیشینه کیفری زوج (آقا)
17-تعهد نامه رسمی زوج مبنی بر پرداخت نفقه
- زوجه میتواند انصراف خود را جهت دو مورد آخر و یا یکی از آنها با تکمیل فرم (اقرارنامه سوء پیشینه)اعلام نماید.
18- ارائه اصل گواهی اشتغال بکار زوج (آقا)
- درصورت رضایت زوجه مبنی بر عدم اخذ تعهد مذکور، مراتب باید کتباً توسط وی به نمایندگی اعلام گردد.
توجه:
- نحوه ثبت ازدواج اتباع ایرانی که هر دو یا یکی از طرفین مبتلا به بیماری های مسری و خطرناک می باشند، در صورت مراجعه می توانند با اخذ درخواست کتبی از زوج یا زوجه سالم مبنی بر ثبت ازدواج با اطلاع از بیماری طرف مقابل (فرم پیوست) اقدام نمایند.
- افرادخارجی بدلیل ازدواج با زوجه ایرانی تبعه ایران محسوب نمیگردد و فرزندان آنها نیز تابعیت پدر را خواهند داشت، لذا برای سفر به ایران بایستی درخواست روادیدگردد.
- خانمهای ایرانی که ازدواج آنها درشناسنامه ثبت شده باشد میتوانند درخواست اضافه نمودن نام فرزندان خود در شناسنامه را بنمایند.(فرم درج نام فرزند(پدر خارجی) در شناسنامه مادر)
- حضور زوجین به هنگام دریافت و امضا اسناد دفاتر در محل نمایندگی الزامی است.